✔️ Snelle en discrete levering ✔️ 100% veilig kopen ✔️ Kwaliteitsgarantie
Modafinil online bestellen zonder recept
4.9 / 999 beoordelingen

Modafinil online bestellen zonder recept

4.9 / 999 beoordelingen

Modafinil behoort tot een klasse medicijnen die wekstimulerende middelen worden genoemd.

Modafinil vermindert extreme slaperigheid als gevolg van narcolepsie en andere slaapstoornissen, zoals periodes van onderbroken ademhaling tijdens de slaap (obstructieve slaapapneu). Het wordt ook gebruikt om u te helpen wakker te blijven tijdens werkuren als u een werkschema hebt waardoor u geen normale slaaproutine hebt (slaapstoornis door ploegendienst).

Dit geneesmiddel behandelt deze slaapstoornissen niet en zorgt er mogelijk niet voor dat je van al je slaperigheid afkomt. Modafinil is geen vervanging voor voldoende slaap. Het mag niet worden gebruikt om vermoeidheid te behandelen of de slaap te remmen bij mensen die geen slaapstoornis hebben.

Het is niet bekend hoe modafinil werkt om je wakker te houden. Men denkt dat het werkt door invloed te hebben op bepaalde stoffen in de hersenen die de slaap/waak-cyclus regelen.

€41.64 €43.72

Wat is Modafinil?

Modafinil is het populairste en meest gebruikte nootropische middel in de medische praktijk. Nootropica zijn stoffen die claimen de cognitieve functie en hersenprestaties te verbeteren.

Modafinil werd uitgevonden om narcolepsie te behandelen, maar werd later het belangrijkste medicijn voor cognitieve verbetering.

Klinische studies met modafinil hebben aangetoond dat het de cognitieve functie in de hersenen kan stimuleren, de beslissingssnelheid kan verbeteren en zelfs de groei van nieuwe neuronen kan stimuleren.

Hoe werkt modafinil?

Volgens reviews van gebruikers zorgt modafinil voor een veel betere concentratie en controle over slaperigheid dan andere stimulerende middelen. Volgens onderzoek van de European Psychological Association kan modafinil de algemene psychomotorische activiteit verhogen.

Modafinil werkt in op bepaalde neurotransmitters die signalen uitzenden tussen hersencellen, en Dr. Peter Morgan van Yale University ontdekte dat modafinil vooral inwerkt op drie van deze boodschappers. "Modafinil heeft zeker invloed op het dopaminesysteem, en dopamine maakt je alerter en ook meer geïnteresseerd in dingen," zegt hij. "Het beïnvloedt noradrenaline, wat je weer alerter kan maken en beter kan concentreren, en het beïnvloedt ook histamine, wat je wakker kan houden."

Hoe te krijgen

Het geneesmiddel wordt via de mond ingenomen in tabletvorm. De dosis Modafinil die meestal wordt voorgeschreven en verkocht is in tabletten van 200 mg, maar het is ook verkrijgbaar in tabletten van 100 mg.

Modafinil wordt eenmaal per dag met of zonder voedsel ingenomen. Het moet elke dag op hetzelfde tijdstip worden ingenomen. Het wordt niet aanbevolen om Modafinil elke dag op een ander tijdstip in te nemen. Hoewel, als je het off-label inneemt, is het waarschijnlijk dat je het alleen "naar behoefte" inneemt.

De aanbevolen dosering van modafinil is 200 mg, eenmaal daags in te nemen in de ochtend voor patiënten met narcolepsie of obstructief slaapapneusyndroom, of ongeveer 1 uur voor het begin van een ploegendienst voor patiënten met een ploegendienst slaapstoornis.

Nieuwe gebruikers van modafinil wordt geadviseerd te beginnen met een lage dosis van 50 mg (een halve modafinil tablet van 100 mg) per dag en zorgvuldig te controleren op eventuele bijwerkingen of reacties voordat besloten wordt de dosis en/of toedieningsfrequentie te verhogen.

Modafinil online kopen in Nederland

Modafinil wordt verkocht in pillen van 100 mg en 200 mg. Als je modafinil wilt kopen, bieden online apotheken meestal de laagste prijzen. Dit kan gepaard gaan met speciale aanbiedingen zoals kwantumkorting, gratis bezorging, etc.

Als je een verpakking van 30 of meer pillen bij Erectiepillen Nederland bestelt, krijg je extra bonuspillen cadeau. Je kunt Modafinil zonder recept bestellen bij onze online apotheek.

Contra-indicaties en waarschuwingen

U mag dit geneesmiddel niet gebruiken als u ooit een allergische reactie of huiduitslag heeft gehad tijdens het gebruik van modafinil of armodafinil.

Om er zeker van te zijn dat modafinil veilig voor u is, vertel het uw arts als u last heeft van:

 • angina (pijn op de borst),
 • cirrose of een ander leverprobleem,
 • nierziekte,
 • hoge bloeddruk, hartziekte of een voorgeschiedenis van een hartaanval,
 • een voorgeschiedenis van geestesziekte of psychose,
 • geschiedenis van alcoholisme of drugsverslaving.

Het is niet bekend of dit geneesmiddel schadelijk is voor een ongeboren baby. Vertel het uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden.

Modafinil kan bepaalde anticonceptiemiddelen minder effectief maken. Praat met uw arts over de beste anticonceptiemethoden die u kunt gebruiken tijdens het gebruik van modafinil.

Het is niet bekend of modafinil overgaat in de moedermelk en of het schadelijk kan zijn voor een baby die borstvoeding geeft. Vertel het je arts als je borstvoeding geeft.

Modafinil is niet goedgekeurd voor gebruik door personen jonger dan 17 jaar.

Modafinil en alcohol

Alcohol en modafinil mengen kan heel gevaarlijk zijn. Als je alcohol en modafinil mengt, neem je in wezen twee depressieve middelen voor het centrale zenuwstelsel. Dit kan leiden tot ernstige bijwerkingen zoals een trage ademhaling, hartkloppingen of bewustzijnsverlies.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van het geneesmiddel kunnen worden onderverdeeld in soorten.

Bijwerkingen die meestal geen medische hulp vereisen (vertel het uw arts als ze aanhouden of zorgwekkend zijn):

 • hoofdpijn, misselijkheid, diarree of maagklachten,
 • slaapproblemen.

Bijwerkingen die u zo snel mogelijk aan uw arts moet vertellen:

 • allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk of netelroos, zwelling van het gezicht, de lippen of de tong,
 • rusteloosheid,
 • ademhalingsproblemen,
 • pijn op de borst,
 • snelle, onregelmatige hartslag,
 • hallucinaties,
 • verhoogde bloeddruk,
 • huiduitslag, koorts en gezwollen lymfeklieren,
 • keelpijn of koude rillingen,
 • suïcidale gedachten of andere stemmingswisselingen.

Deze lijst beschrijft mogelijk niet alle mogelijke bijwerkingen. Raadpleeg voor een volledige lijst de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

Bewaren

Pillen moeten worden bewaard op een plaats die niet is blootgesteld aan direct zonlicht of vocht. De optimale temperatuur waarbij het product zijn eigenschappen niet verliest, mag niet hoger zijn dan +25 C. Houd het geneesmiddel uit de buurt van kinderen en huisdieren.

 • Gerarda Verhey

  Ik gebruik sinds kort Modafinil en over het algemeen bevalt het goed. Ik heb slaapapneu en ben altijd uitgeput. Het werkt goed als je je ergens op moet concentreren.

 • Tijn

  Modafinil is me aangeboden als alternatief voor narcolepsie. Het helpt me om overdag actief te zijn.

 • Loes Wagman

  Bedankt voor de uitstekende service! Snel en van hoge kwaliteit.

 • Fedde

  Ik neem één keer per dag 200 mg Modafinil, alleen tijdens werktijd. Anders kan ik me niet concentreren. Er zijn wat bijwerkingen, maar niets alarmerends.

 • Esmee 89

  Mijn baan is extreem vermoeiend. Vaak verandert zelfs een normale werkdag zonder overwerk in een langdurige nachtmerrie. Modafinil heeft me geholpen om met de vermoeidheid om te gaan, nu zit ik vol energie en kan ik me concentreren op mijn werk!Schrijf een recensie
Sterrenrating

We gebruiken cookies om je een betere ervaring te geven. Door verder te gaan, accepteert u het gebruik van cookies.