✔️ Snelle en discrete levering ✔️ 100% veilig kopen ✔️ Kwaliteitsgarantie
Zithromax kopen bij online apotheek
4.9 / 933 beoordelingen

Zithromax kopen bij online apotheek

4.9 / 933 beoordelingen

Zithromax behoort tot een groep geneesmiddelen die macrolide antibiotica worden genoemd en die de werkzame stof azitromycine-dihydraat bevatten. Het wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen door de groei van bacteriën in het lichaam te remmen. Azitromycine wordt gebruikt om bepaalde bacteriële infecties te behandelen, zoals bronchitis, longontsteking, seksueel overdraagbare aandoeningen en infecties van de oren, longen, sinussen, huid, keel en voortplantingsorganen.

Azitromycine 500 mg wordt vaak gebruikt in de eerstelijnsgezondheidszorg voor de behandeling van bacteriële infecties van de luchtwegen en is vergelijkbaar met de dosis die gebruikt werd in vroege studies van COVID-19.

€69.34 €72.81

Wat is azitromycine?

Azitromycine (ook bekend onder de handelsnaam Zithromax) is een breedspectrumantibioticum dat werkt tegen verschillende soorten bacteriën die infecties veroorzaken, zoals chlamydia en ureaplasma urealyticum (bacteriën die urineweg- en genitale infecties veroorzaken).

Een van de belangrijkste voordelen van azitromycine is dat de meeste infecties behandeld kunnen worden met één hoge dosis. Het nemen van een enkele dosis betekent ook dat je minder kans hebt op bijwerkingen op de lange termijn.

Studies hebben aangetoond dat de antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen van azitromycine nuttig zijn bij patiënten met beginnende COVID-19.

Zithromax is ook geïndiceerd voor de behandeling van: faryngitis, tonsillitis, ongecompliceerde huidziekten, acute bacteriële exacerbatie van chronische obstructieve longziekte, acute bacteriële sinusitis.

Hoe werkt azitromycine?

Azitromycine werkt door bacteriën te doden en te voorkomen dat ze groeien. Wanneer het wordt ingenomen, werkt het op het geïnfecteerde gebied en voorkomt het dat de ziekte zich verspreidt door het infectieproces na een paar dagen te stoppen.

Hoe wordt azitromycine ingenomen?

De gebruikelijke dosis is 500 mg per dag gedurende 3 tot 10 dagen, afhankelijk van de infectie die wordt behandeld. Voor sommige infecties krijg je een hogere eenmalige dosis van 1 g of 2 g. De dosis kan lager zijn voor kinderen of als je lever- of nierproblemen hebt.

Slik de tabletten in hun geheel door met een glas water. Neem geen geneesmiddelen tegen indigestie 2 uur voor of na het innemen van dit geneesmiddel.

Blijf dit geneesmiddel innemen totdat de behandeling is beëindigd, zelfs als u zich beter voelt. Als u de behandeling voortijdig stopt, kan de infectie terugkomen.

Gebruiksbeperkingen

Neem geen azitromycine in de volgende situaties:

 • uw lichaam is overgevoelig voor alle macroliden,
 • als u lever- of nierproblemen heeft,
 • als u tegelijkertijd antibiotica en migrainemedicijnen gebruikt.

Contra-indicaties zijn ook matige nier- en leverfunctiestoornissen, hartritmestoornissen en een neiging tot verlenging van het QT-interval op elektrocardiogrammen. Voorzichtigheid is geboden wanneer Zithromax wordt gecombineerd met hartglycosiden (digoxine), anticoagulantia (warfarine), antihistaminica (terfenadine).

Zithromax voor chlamydia

De behandeling van chlamydia met Zithromax is heel eenvoudig: de patiënt moet 1 g van het antibioticum per keer innemen. Met een korte behandeling kunnen patiënten met urethritis of cystitis veroorzaakt door chlamydia een positief resultaat bereiken en een chronische infectie voorkomen.

Zithromax met alcohol

Azitromycine begint snel te werken, vaak al binnen de eerste twee dagen nadat je het begint in te nemen. Je zult je waarschijnlijk snel genoeg beter voelen om je normale activiteiten te hervatten. Het kan echter verstandig zijn om uw favoriete alcoholische dranken te vermijden totdat u klaar bent met de behandeling. Alcohol vermindert de werking van azitromycine niet, maar kan wel uitdroging veroorzaken, waardoor het risico op bijwerkingen toeneemt.

Zwangerschap en borstvoeding

Azitromycine is mogelijk veilig tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Studies bij dieren die hoge doses azitromycine kregen, hebben geen verhoogd risico op miskramen of schade aan de foetus aangetoond.

Er zijn echter geen studies van hoge kwaliteit uitgevoerd bij zwangere mensen, dus de geneesmiddeleninformatie vermeldt momenteel dat "azitromycine alleen tijdens de zwangerschap mag worden gebruikt als er een duidelijke noodzaak is".

Azitromycine kan overgaan in de moedermelk en kan tot 48 uur na de laatste dosis van een persoon aanwezig blijven. Hoewel het over het algemeen veilig is om te gebruiken tijdens de borstvoeding, kan azitromycine bij sommige baby's diarree, braken of huiduitslag veroorzaken.

Vertel het uw arts als u zwanger bent, zwanger zou kunnen zijn of borstvoeding geeft voordat u azitromycine inneemt.

Waar koop ik Zithromax online zonder recept?

Onbehandelde bacteriële ziekten kunnen leiden tot complicaties voor de gezondheid. Daarom is het raadzaam om de oorzaak zo vroeg mogelijk weg te nemen. Om dit te doen is het voldoende om antibiotica te nemen, die een hoog succespercentage hebben bij de behandeling van bacteriële ziekten. Je kunt Zithromax zonder recept online kopen bij Erectiepillen Nederland en het snel op het gewenste adres laten bezorgen.

Bijwerkingen

Net als andere geneesmiddelen kan azitromycine bijwerkingen hebben, maar niet iedereen heeft daar last van. De reacties zijn meestal mild en verdwijnen vanzelf als u doorgaat met de behandeling.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • verlies van eetlust,
 • diarree,
 • duizeligheid,
 • hoofdpijn,
 • huidreacties,
 • gewrichtspijn.

In het geval van een allergische reactie, stop met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg een arts. Symptomen van een allergische reactie zijn: huiduitslag, zwelling van keel, gezicht en mond, ademhalingsmoeilijkheden.

Opslag

Bewaar het product op een droge plaats buiten het bereik van kinderen. Bewaar de tabletten bij een temperatuur van maximaal 25ºC. Neem het geneesmiddel niet meer in na de vervaldatum die op de verpakking staat.

 • Pieter

  Mijn man krijgt vaak luchtwegontstekingen omdat hij gevoelig is voor verkoudheid. Zithromax helpt enorm bij hevig hoesten of ademhalingsmoeilijkheden. We nemen het medicijn voor longontsteking of infectieuze bronchitis. En het werkt.

 • Marijn Logemann

  Het product werd snel geleverd, uitstekende service en prijzen!

 • Suzanne Lans

  Zithromax hielp me tegen een aantal zeer vervelende symptomen, ik was bang dat het griep was. Ik voelde me beter en de symptomen zijn nooit meer teruggekomen. Ik ben er erg blij mee.

 • Antonia Seyer

  Ik kreeg Zithromax voorgeschreven toen ik in het ziekenhuis werd opgenomen met een longontsteking als gevolg van Covid. Daarvoor nam ik een ander antibioticum, maar dat hielp me niet. Nadat ik Zithromax had genomen, voelde ik me absoluut beter.

 • Ben

  Ik heb Zithromax in het verleden gebruikt voor een aantal gezondheidsproblemen en het is voorgeschreven aan andere leden van mijn familie. Onlangs had ik een oorontsteking met wat andere begeleidende symptomen en hoofdpijn. In mijn geval kan het enkele dagen duren voordat een infectie volledig is verdwenen door het gebruik van Zithromax.Schrijf een recensie
Sterrenrating

We gebruiken cookies om je een betere ervaring te geven. Door verder te gaan, accepteert u het gebruik van cookies.